Een mooie tuin is een gevoel en begint met het maken van een tuinontwerp. Men ziet de tuin steeds vaker als een extra leefruimte. Het voegt een belangrijk element toe aan de uitstraling van het huis. Hovenier M. van den Berg zorgt ervoor dat de tuin aan uw wensen voldoet en bij het huis past.

Bij het tuinontwerp houden wij als hoveniersbedrijf rekening met uw ideeën. U heeft waarschijnlijk al nagedacht over waar u bijvoorbeeld de vijver of graszoden wil hebben. Daarnaast heeft u misschien als wens dat de tuin kind- en onderhoudsvriendelijk moet zijn. Bij hovenier M. van den Berg is dat geen probleem. Maar net zo belangrijk is het om ons te laten weten wat u beslist niet in de tuin wil. Uiteindelijk adviseren wij u wat wel en niet past. De tuin moet namelijk niet alleen passen bij uw persoonlijke smaak, maar ook aansluiten bij de omgeving.

Na ons kennismakingsgesprek ontvangt u een kostenraming voor het tuinontwerp, inclusief een beplantingsplan. Vervolgens vertalen wij uw tuinwensen en –ideeën naar een tuinontwerp. Natuurlijk kiest u er zelf voor door wie u de tuin laat aanleggen, maar als hoveniersbedrijf staan wij zeker voor u klaar om te starten.

Naast tuinontwerp doen wij ook tuinaanleg, tuinonderhoud en bestrating. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij hovenier M. van den Berg, neem dan contact met ons op.