Als hoveniersbedrijf brengen wij uw tuin in optimale conditie. Goed tuinonderhoud is een specialiteit die wij bezitten. Wij weten welke planten in de tuin onderhoud of speciale aandacht nodig heeft en wanneer. Wij zorgen ervoor dat uw tuin in volle bloei staat en u geniet van een mooie tuin.

Hovenier M. van den Berg voor elk seizoen voor uw tuinonderhoud

In het voorjaar heeft de tuin onderhoud nodig. Nog voordat de groei in volle gang is. Het voorjaarsonderhoud legt de basis voor een heel jaar plezier in de tuin. We bemesten en beluchten het gazon. Vaste planten kunnen we verplanten of de noodzakelijke snoeibeurt geven.

Ook in de zomermaanden staat uw hovenier voor u klaar. Onkruid bestrijden en wieden, hagen knippen en gras maaien. Met een goede zomerbeurt ziet uw tuin er verzorgd en prachtig uit. Naast het tuinonderhoud in de zomermaanden, verzorgen wij ook uw tuin tijdens uw vakantie. Uw gazon ziet er na de vakantie weer prima uit. Wilt u hier meer over weten, laat het ons dan weten.

Tuinonderhoud bomen zagenOok de voorbereiding voor uw tuin op de winter is erg belangrijk. In het najaar ruimen we uw tuin helemaal op. Gevoelige planten bedekken we. Zomerbollen rooien we, zodat u die vorstvrij kunt bewaren. Daarnaast planten we de bollen in die in het voorjaar gaan bloeien. Met het tuinonderhoud door Hovenier M. van den Berg zijn zelfs de gevoeligste planten in staat om de winter te overleven.

Tuinonderhoud doet u bij hovenier M. van den Berg

Wilt u genieten van een prachtig verzorgde tuin? Leg uw tuinonderhoud in handen van hovenier M. van den Berg. Bel of mail ons voor een kennismaking en we bespreken de mogelijkheden met u.