Bij hovenier M. van den Berg klopt u aan voor het aanleggen van een nieuwe tuin of het renoveren van een bestaande tuin. Met onze kennis zorgen wij ervoor dat u geniet van een mooie tuin. De basis van de tuinaanleg begint met het grondwerk: spitten, bezanden of egaliseren. Ook kan het nodig zijn om bijvoorbeeld tuinturf of bomengrond aan te brengen. Vervolgens starten we met het aanleggen van de bestrating in uw tuin. Bij de tuinaanleg zijn er veel mogelijkheden: van beton en siergrind tot natuursteen en klinkers.

tuinaanleg hovenier

Ook kabels en leidingen bij tuinaanleg

Hovenier M. van den Berg zorgt bij het aanleggen van uw tuin ook voor de bekabeling en het leidingwerk. Ook plaatsen wij putten en goten. Hierdoor beschikt u over een goede waterafvoer, een goede werking van uw pompen en goede verlichting op de plaatsen waar u dat wilt.

Beplanting bij tuinaanleg

Als hoveniersbedrijf houden wij bij aan het aanleggen van de tuin rekening met waar de planten zich thuis voelen. Zonnig of juist schaduw. Vochtige of droge standplaats. In de wind of juist beschut. Ons hoveniersbedrijf heeft de kennis in huis om alle planten op de juiste plek te plaatsen. Het levert u veel tuinplezier op.

Bij het aanleggen van de tuin is het ook mogelijk om de schutting door ons te laten plaatsen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor u? Neem contact met ons op en we plannen een afspraak in voor een kennismaking en het bespreken van uw wensen. Uw hovenier staat voor u klaar.