Als hoveniersbedrijf is het aanleggen van bestrating één van onze specialiteiten. Tegenwoordig is bijna elke tuin voorzien van bestrating. Dit varieert van een oprit bij het huis tot aan een terras geheel voorzien van bestrating. Als hoveniersbedrijf werken wij met allerlei soorten materialen, zoals gebakken stenen, natuursteen, kasseien, klinkers en nog meer.

Bestrating hovenierOok hierbij is goed grondwerk de basis voor een goede tuin. Wij zijn in staat om het grondwerk met de juiste middelen helemaal in orde te maken voor de bestrating. Wij zijn kundig wat betreft het leggen van verschillende soorten (sier)bestrating en hebben de juiste kennis van de verschillende bestratingmaterialen. Bovendien kennen wij de gangbare gebruiksmogelijkheden en toepassingen.

Hovenier M. van den Berg adviseert u graag wat betreft het gebruik van de soort bestrating voor uw terras of oprit. Ook in combinatie met uw plantenkeuze of vijveraanleg. Meer weten? Neem dan contact op met Hovenier M. van den Berg.

Dit is een test